O nama

Računovodstvo nama nisu samo puste brojke na papiru, već pružanje uvida u zdravlje Vašeg poslovanja.

Posvećeni pomaganju našim klijentima na putu do uspjeha

Vaš uspjeh naša je misija

Poduzeće Argus Pro osnovano je s namjerom da svojim klijentima pruža kompletnu uslugu savjetovanja, knjigovodstva i računovodstva.

Nudimo najbolja moguća rješenja, kvalitetnu i brzu uslugu, potpunu diskreciju, a sve u skladu s važećim zakonima i propisima.

Znanje i dugogodišnje iskustvo tijekom proteklih godina pomoglo nam je da svoje usluge pružamo velikom broju zadovoljnih stalnih klijenata. Konstantno praćenje promjena u zakonima te educiranje djelatnika daje nam sigurnost da svoje obveze izvršavamo pravovremeno i odgovorno.

Vjerujemo da je računovodstvo više od samih brojeva – riječ je o pružanju uvida u zdravlje vašeg poslovanja. Naši ljubazni i obrazovani članovi tima stavljaju Vaš uspjeh na prvo mjesto i pružaju Vam sve što je potrebno da biste se usredotočili na rast Vašeg poslovanja. Kao rezultat toga, naši klijenti vide nas ne kao knjigovođe, već kao pouzdane poslovne savjetnike.

Savjetovanje, knjigovodstvo i računovodstvo je zadaća tima stručnjaka Argus Pro koji svojim klijentima pruža kompletnu uslugu.

Dođite i uvjerite se sami!

Nazovite: +385 98 315 875

“Iza svakog uspješnog poslovanja stoji dobar računovođa.”

Neka naše iskustvo bude Vaš vodič!

Prve konzultacije besplatne!

Scroll to Top